Ζώδια: Σημαντικές ευκαιρίες βοηθούν να κλείσουμε καταστάσεις του παρελθόντος

Η Σελήνη βρίσκεται στους ιχθύες επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία εντείνονται καθώς στρεφόμαστε στον εαυτό μας και απομακρυνόμαστε από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μας απασχολούν έντονα καθώς επηρεάζουν την ψυχολογία μας. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε με αρμονία και πρακτική σκέψη αφού θολώνουν τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Είναι σημαντικό να προσπεράσουμε πληγές και τραύματα του παρελθόντος και να επικεντρωθούμε σε ότι θετικό μπορεί να μας έχει προσφέρει η κάθε κατάσταση που έχουμε βιώσει.

Άλλωστε κάθε τραύμα αποτελεί ένα μάθημα που μπορεί να μας βελτιώσει σαν προσωπικότητες και να ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε καθημερινές υποθέσεις και εργασιακά ζητήματα καθώς είναι εύκολο λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης να υποπέσουμε σε λάθη. Η απόλυτη προσήλωση σε ότι κάνουμε θα βοηθήσει να ισορροπήσουμε ψυχολογικά και να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά σε κάθε επαγγελματική υποχρέωση που μπορεί να μας απασχολεί.

Η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη στους Ιχθύες και μας βοηθά να ξεκινήσουμε την ημέρα με αποφασιστικότητα. Παράλληλα όμως η κυκλοθυμία εντείνεται και μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν το περιβάλλον που κινούμαστε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε παρασκηνιακές διεργασίες που μας απασχολούν έντονα και μπορεί να μας εκνευρίζουν. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε την ένταση και αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν ευνοούν τα επαγγελματικά μας σχέδια.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δίνοντας μας την ευκαιρία να δώσουμε τις απαραίτητες λύσεις σε υποθέσεις που μας απασχολούν. Ξαφνικές ιδέες και πρωτότυπες προτάσεις θα μας απαλλάξουν από παλιότερες καταστάσεις που μας απασχολούν έντονα. Είναι επιτακτική ανάγκη να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται με μόνο στόχο το οριστικό κλείσιμο υποθέσεων και καταστάσεων που επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας και δεν μας επιτρέπουν να ηρεμήσουμε. Εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως φαίνεται να λύνονται με αιφνιδιαστικό τρόπο. Αυτό μας βοηθά να πάρουμε σημαντικές ανάσες.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr