Ζώδια: Καταστάσεις του παρελθόντος επαναφέρουν την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια

Ο Άρης μετακινείται στους Ιχθύες επηρεάζοντας ενεργειακά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Με τον Άρη στο υδάτινο αυτό ζώδιο το επόμενο διάστημα ερχόμαστε αντιμέτωποι με βαθύτερες καταστάσεις και παλιότερα ζητήματα που έχουν αφήσει το στίγμα τους. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία που μας προκαλούν οι αναμνήσεις και τα τραύματα του παρελθόντος. Οφείλουμε να βρούμε ισορροπία μέσα από την τέχνη και τον εσωτερισμό που θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά για την ψυχολογία μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς παρασκηνιακές διεργασίες θα μας απασχολήσουν έντονα. Είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα υπονομεύσουν τις προσπάθειές μας και θα προσπαθήσουν να μπουν εμπόδιο στην επαγγελματική μας εξέλιξη.

Οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε ότι θέλουμε να επιτύχουμε και να μην επιτρέψουμε στους άλλους να επηρεάσουν την ψυχολογία και την δράση μας. Διαισθητικά μπορούμε να κινηθούμε με επιτυχία και να αποφύγουμε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να μας παρασύρουν κατά το δοκούν ή να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μας ενώ δεν την αξίζουν.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό ενισχύοντας την ανάγκη για συντροφικότητα, κοινωνικότητα και εξωστρέφεια. Αφιερώνουμε χρόνο στους σημαντικούς άλλους της ζωής μας καθώς μέσα από τις σχέσεις μας εισπράττουμε την αποδοχή που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας. Είναι απαραίτητο για εμάς να προχωρήσουμε σε μία κοινή πορεία με συνεργάτες και σύντροφο που θα είναι αρμονική και ισορροπημένη, μακριά από κόντρες και φασαρίες που δεν μας ταιριάζουν. Σημαντικό είναι να διεκδικήσουμε την κάλυψη των προσωπικών μας αναγκών καθώς είναι εύκολο να αφήσουμε σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό μας προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τους άλλους. Καλό είναι να θυμόμαστε πως αργά ή γρήγορα απωθημένα και ανικανοποίητες επιθυμίες θα βγουν στην επιφάνεια και θα προβληματίσουν σχέσεις και συνεργασίες. Το φλερτ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας και μας φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας. Πιθανό είναι να υπάρχει μία σημαντική νέα γνωριμία που θα δρομολογήσει θετικές εξελίξεις στην προσωπική μας ζωή.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε αργά το βράδυ καθώς η Σελήνη σε αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό αναδεικνύει τραύματα που μπορεί να προέρχονται από θηλυκά πρόσωπα που έχουν παίξει κομβικό ρόλο στη ζωή μας. Με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή που θα μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από όποιο στοιχείο μας οδηγεί στη μειονεξία.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr