Ζώδια: Μεθοδικές κινήσεις και ορθολογικές αποφάσεις θα μας προσφέρουν επιτυχίες

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Κρόνο στον Υδροχόο ευνοεί σε όλα τα επίπεδα τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Σημαντικές εξελίξεις είναι πιθανό να υπάρξουν σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις. Η αποφασιστικότητα και η μεθοδικότητα που μας χαρακτηρίζουν βοηθούν να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα στην επίτευξη των στόχων μας. Ο παρορμητισμός μετριάζεται καθώς η λογική έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και βοήθα να περιοριστεί η απερισκεψία και η επιθετικότητα. Αυτό δεν εμποδίζει την προσωπικότητά μας να λάμψει και να κυριαρχήσει σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθεί. Αντίθετα μπορεί να προκαλέσουμε το θαυμασμό των γύρω μας λόγω της ωριμότητας που αναδεικνύεται. Επαγγελματικές προτάσεις είναι πιθανό να υπάρξουν που θα ενθουσιάσουν καθώς δρομολογούν νέους μοναδικούς στόχους.

Μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα αρκεί να θεμελιώσουμε κάθε ευκαιρία σχεδιάζοντας με λεπτομέρεια κάθε βήμα που θα εξυπηρετήσει το σκοπό μας. Νέες συνεργασίες θα δώσουν ώθηση για να εργαστούμε περισσότερο με απώτερο σκοπό την επίτευξη των ονείρων μας. Σε προσωπικό επίπεδο, ο εγωκεντρισμός μένει στο περιθώριο καθώς αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των άλλων χωρίς να περιορίζουμε τον εαυτό μας. Νέα πρόσωπα μπορούν να μας προσφέρουν μακροχρόνιες σχέσεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο εντείνοντας το ενδιαφέρον σε επαγγελματικά και καθημερινά ζητήματα. Γραφειοκρατικές υποθέσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν που απαιτούν λύσεις. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβιστούμε στο άγχος και την γκρίνια που μπορεί να οδηγήσουν σε σπασμωδικές συμπεριφορές. Αντίθετα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην εύρεση ιδεών και αποτελεσματικών προτάσεων που θα μας απεμπλέξουν από ευθύνες που επιβαρύνουν την ψυχολογία μας.

Το πρωί η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες μας καλεί να βρούμε την χρυσή τομή στην προσωπική μας ζωή. Πρακτική σκέψη και ενσυναίσθηση θα βοηθήσουν να βρούμε διεξόδους σε καθημερινά ζητήματα που επηρεάζουν την σχέση μας. Οφείλουμε να αποφύγουμε αντιπαραθέσεις και αψιμαχίες που δεν θα βοηθήσουν επικρατήσει ηρεμία, αντίθετα θα δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα.

Το απόγευμα η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο προμηνύει μοναδικές ευκαιρίες που έρχονται αιφνιδιαστικά και αφορούν τα επαγγελματικά μας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις από πρόσωπα που εντυπωσιάζονται από την εργατικότητα και την υπεύθυνη στάση μας. Οι συνθήκες ευνοούν σημαντικές διαπραγματεύσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να καταλήξουμε αισιόδοξα για εμάς, για αυτό καλά θα κάνουμε να αδράξουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr