Ζώδια: Οι συνθήκες ευνοούν πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο

Με τον Ήλιο να κινείται στην τελευταία μοίρα του Κριού και να ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε δράσεις και πρωτοβουλίες.

Γεγονός είναι ότι η μέρα ενδείκνυται για να προχωρήσουμε σε βήματα και αποφάσεις που μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Έχουμε την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε προτάσεις αρκεί να περιορίσουμε τον αυθορμητισμό και την απερισκεψία. Παράλληλα η έντονη κοινωνικότητα μας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που ενθουσιάζονται και μαγνητίζονται από την γοητεία μας. Βοηθητικά λειτουργεί και η σελήνη από το ζώδιο του τοξότη που ευνοεί παρέες, διασκέδαση, πνευματικές αναζητήσεις και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα. Θετική σκέψη και αποφασιστικότητα θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε πιθανά εμπόδια, να ξεφύγουμε από την ένταση και να επικεντρωθούμε σε μελλοντικούς στόχους που μπορούν να μας εξελίξουν. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον ακόμα έρχονται στο προσκήνιο καθώς επιδιώκουν να βρεθούν δίπλα μας και να απολαύσουν την παρέα μας.

Έχουμε την δυνατότητα να ανταλλάξουμε απόψεις με πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό και να χαρούμε στιγμές διασκέδασης και συζητήσεις που θα μας ικανοποιήσουν απόλυτα. Σε ότι αφορά θέματα γνώσεων αντιλαμβανόμαστε μέσα από ποια αντικείμενα μπορούμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να αλλάξουμε την προσωπική μας κοσμοθεωρία. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε κόλακες που θα προσπαθήσουν να μας παρασύρουν κατά το δοκούν. Όπως επίσης και στην προσωπική αφέλειά ή αμέλεια που θα μας φέρνουν σε δύσκολη θέση καθώς είναι εύκολο να αφήσουμε στο περιθώριο υποχρεώσεις και ευθύνες που έχουμε αναλάβει.

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύες αυξάνοντας τον εκνευρισμό και τον παρορμητισμό στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε. Οφείλουμε να αποφύγουμε δογματικές και φανατικές συμπεριφορές που αιφνιδιάζουν τους γύρω μας και μπορεί να δημιουργήσουν έντονες κόντρες και καυγάδες. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε συζητήσεις επαγγελματικής και νομικής φύσεως καθώς το πιθανότερο είναι να εμπλακούμε σε διαξιφισμούς που δεν θα ευνοήσουν την καριέρα μας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr