Ζώδια: Οι υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες έρχονται σε πρώτο πλάνο

Ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο και επηρεάζει έντονα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Υλικές και αισθηματικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς αναδεικνύονται καταστάσεις στις οποίες πρέπει να δώσουμε λύσεις. Μέσα από την ύλη δεν αποκλείεται να νιώθουμε ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας γι’ αυτό και επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας σε οικονομικά ζητήματα που μας κεντρίζουν την προσοχή. Διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό για εμάς είναι πιθανό να νιώθουμε την αυτοπεποίθησή μας να αυξάνεται. Δημιουργούμε μία σταθερή βάση πάνω στην οποία μπορούμε να κινηθούμε και νιώθουμε πως δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να μας φοβίσει.

Αισθηματικά, η διάθεση να ικανοποιήσουμε τον εαυτό μας στο έπακρο είναι ισχυρή και μπορεί να ξενίσει το ταίρι μας. Πιθανό είναι να εγκλωβιστούμε στο πείσμα και την αδιαλλαξία θεωρώντας πως έτσι προστατεύουμε τα κεκτημένα μας και κερδίζουμε συναισθηματικά εφόδια που μας επιτρέπουν να είμαστε ακλόνητοι. Είναι προτιμότερο να μπούμε σε μία διαδικασία διαλόγου με τον άνθρωπό μας κατανοώντας τις δικές του ανάγκες και να βρούμε τις απαραίτητες ισορροπίες που θα βοηθήσουν την σχέση μας να ανθίσει.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη δίνοντας μας την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που έχουν πολλά να μας μάθουν. Νωρίς το πρωί το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες εντείνει μία εσωτερική σύγκρουση που μπορεί να εκδηλωθεί στην προσωπική μας ζωή. Γκρίνια και ανασφάλεια δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αναστάτωση και κόντρες που θα τραυματίσουν την σχέση μας. Είναι προτιμότερο να μην συνομιλήσουμε για σημαντικά ζητήματα με το ταίρι μας καθώς οι συνθήκες δεν θα επιτρέψουν να υπάρξει κατανόηση και αρμονία.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο βοηθώντας μας να σταθεροποιηθούμε συναισθηματικά. Αποφασιστικότητα και αισιοδοξία λειτουργούν αρμονικά και βοηθούν σε μελλοντικούς στόχους, γνωστικά αντικείμενα, ταξίδια και επαφές που σχετίζονται με το εξωτερικό.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε αργά το βράδυ καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Δία από τους Ιχθύες θολώνει τη σκέψη και δημιουργεί υπερβολικές προσδοκίες. Είναι προτιμότερο να μην παρασυρθούμε από πρόσωπα που δεν είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα απέναντί μας για αυτό καλά θα κάνουμε να είμαστε επιφυλακτικοί σε ότι ακούμε. Το μετρό στη διασκέδαση και το ποτό θα βοηθήσει να αποφύγουμε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα οδηγήσουν στη θλίψη.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr