Ζώδια: Χειριστικά παιχνίδια προκαλούν ένταση και προστριβές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις

Στις 21:54 ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού που επηρεάζει κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία μπορεί να αλλάξει ριζικά τα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες αν δεν καταφέρουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Τα Φώτα σχηματίζουν ταυ τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μία συνθήκη που είναι αρκετή για να αυξήσει κατακόρυφα την ένταση και να οδηγήσει σε οριακές καταστάσεις. Παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού δεν αποκλείεται να απασχολήσουν έντονα την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή καθώς αναδεικνύονται φόβοι, απωθημένα και ανασφάλειες που μας προβληματίζουν έντονα. Οφείλουμε να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους και να λειτουργήσουμε συγκροτημένα για να αποφύγουμε σφοδρές αντιπαραθέσεις με το ταίρι και τους συνεργάτες μας. Σε αυτό θα μας βοηθήσει ο Κρόνος από τον Υδροχόο που ενισχύει τη διάθεση για να λειτουργήσουμε με ηρεμία και ρεαλισμό. Η ωριμότητα που θα δείξουμε αυτό το χρονικό διάστημα θα κάνει τη διαφορά καθώς θα είναι ο παράγοντας που θα βοηθήσει να αποφύγουμε δυσάρεστες εξελίξεις που θα στιγματίσουν τις σχέσεις μας.

Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν ακόμα νέες γνωριμίες που θα μας ενθουσιάσουν σε προσωπικό επίπεδο. Πρωτόγνωρα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και μας εντυπωσιάζουν, παράλληλα όμως η καχυποψία και οι αμφιβολίες κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να επηρεάσουν την κρίση μας. Παρορμητικές συμπεριφορές μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη για αυτό οφείλουμε να δώσουμε χρόνο τόσο στον εαυτό μας όσο και στους άλλους ώστε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για τις επιλογές μας.

Η επικοινωνία και ο συναισθηματισμός μπορούν να δώσουν λύσεις καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο και το εξάγωνο τους με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες μας βοηθά να εκφραστούμε και να περάσουμε όμορφα.

Ιδιαίτερα τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) του δεύτερου δεκαημέρου δεν αποκλείεται να απολαύσουν στιγμές χαράς και ξενοιασιάς και, γιατί όχι, να αιφνιδιαστούν ευχάριστα από πρόσωπα που εισβάλλουν στη ζωή τους ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα. Ξαφνικές προσκλήσεις για διασκέδαση και καλοπέραση θα βοηθήσουν να εκτονωθεί κάθε αρνητική σκέψη αποφεύγοντας έτσι αντιπαραθέσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr