Καυγάς για ένα ταξί!

Το ξύλο ανάμεσα σε δυο γυναίκες που έγινε σε δρόμο του Λίβερπουλ, και κατέγραψε ένας περαστικός με το κινητό του, ήταν εξαιρετικά άγριο. Όλα έγιναν για ένα ταξί και ποια θα το πάρει, μέχρι που ο ταξιτζής βαρέθηκε να τις βλέπει να ματώνουν η μια την άλλη, έβαλε μπρος και έφυγε.

Και δεν μιλάμε απλά για ένα μαλλιοτράβηγμα αλλά για ξύλο πεζοδρομίου με μπουνιές, κλωτσιές, μέχρι και στην πόρτα του ταξί σφήνωσε η μια την άλλη και άρχισε να την ανοιγοκλείνει με δύναμη και να της χτυπάει το κεφάλι για να το συνθλίψει.

Οι δυο γυναίκες που δεν γνώριζαν η μια την άλλη, βγήκαν τυχαία, την ίδια ώρα από ένα κλαμπ εμφανώς μεθυσμένες από το ποτό και στήθηκαν στο πεζοδρόμιο περιμένοντας να περάσει κάποιο ταξί για να το πάρουν.

Στο πρώτο ταξί που σταμάτησε η μια από τις δυο, άνοιξε την πίσω πόρτα και κάθισε. Πριν προλάβει καν να πει στον οδηγό τον προορισμό, η άλλη που εκνευρίστηκε, ανοίγει την πόρτα και την τραβάει έξω από τα μαλλιά για να μπει η ίδια στη θέση της.

Ξεμαλλιάστηκαν
Και εκεί έγινε το «μάλε βράσε». Τι μπουνιές, τι κλωτσιές, τι βρισιές και τι φτυσιές ούτε σε ξύλο στους peaky blinders δεν είδαμε. Ρούχα να σκίζονται, στηθόδεσμοι να τραβιούνται, μπλούζες να ανεβαίνουν μέχρι την κοιλιά, κραγιον να ξεβάφουν, τρέσες να τραβιούνται και βλεφαρίδες να δακρύζουν συνθέτουν το σκηνικό.

Και σε όλα αυτά ο εμβρόντητος ταξιτζής να της κοιτάζει με το στόμα ανοιχτό και να μην ξέρει τι να κάνει. Μέχρι που το αποφάσισε, έβαλε μπρος, πάτησε γκάζι και έφυγε. Τις παράτησε σύξυλες στη μέση του δρόμου να χτυπιούνται.

 

Πηγή