7 Ιδέες για να διακοσμήσετε πασχαλινά αυγά… Λίγο διαφορετικά!

Εάν θέλετε να δώσετε χρώμα και να διακοσμήσετε πασχαλινά αυγά, με λίγο διαφορετικό τρόπο απ’ ότι συνήθως, σας δίνουμε ιδέες για να πρωτοτυπήσετε! Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει και παρέα με τα παιδιά σας δημιουργήστε!

1Με κομφετί


Για να διακοσμήσετε με αυτό τον τρόπο τα αυγά, θα χρειαστείτε κόλλα για χειροτεχνίες και κομφετί. Καλό θα ήταν να επιλέξετε μεγάλα αυγά ώστε να έχετε αρκετό περιθώριο για δημιουργία, λέει η blogger Lindi Haws

 

 

 

 

2Τσουγκρίζουμε αλά Minimal


Για τη συγκεκριμένη διακόσμηση, επιλέξτε καφέ και όχι λευκά αυγά. Με τη βοήθεια ενός ειδικού μαρκαδόρου ξεκινήστε να σχεδιάζετε σχήματα. Μπορείτε να κάνετε τελείες, απλές γραμμές ή και πιο περίπλοκα σχήματα.

3Βγαλμένα από τη φύση


Θέλετε τα αυγά σας να είναι ακόμα πιο κοντά στη φύση; Το ψεύτικο γρασίδι θα δώσει σάρκα και οστά στην ιδέα σας! Για να γίνει η επιθυμία σας πραγματικότητα θα χρειαστείτε είναι ψεύτικο γρασίδι, κόλλα για χειροτεχνίες και ένα πινέλο.

 

 

 

 

4Με χρωματιστές κορδέλες


Κορδέλες και κόλλα, είναι τα υλικά που χρειάζεστε για να εφαρμόσετε τη συγκεκριμένη διακόσμηση. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε την ίδια λογική χρησιμοποιώντας την ταινία από παλιές κασέτες!

 

 

5Απλά και φυσικά


Ποιος είπε πως οι απλές διακοσμήσεις, δεν είναι υπέροχες! Εάν η απλότητα σας εκφράζει, τότε δεν έχετε παρά να πάτε μια βόλτα στον κήπο σας για να μαζέψετε λίγα λουλούδια ώστε να διακοσμήσετε τα αυγά. Για να δέσετε φυτά και λουλούδια πάνω στα πασχαλινά αυγά θα χρειαστείτε και σπάγκο.

 

 

6«Η κότα και τα χρυσά αυγά»


Πρόκειται για μια από τις πιο elegant προτάσεις διακόσμησης αυγών. Εάν σας αρέσουν τα λαμπερά διακοσμητικά και κυρίως ο χρυσός, τότε μπορείτε με λίγα φύλλα χρυσού να δώσετε χρώμα και λάμψη στο πασχαλινό σας τραπέζι!

7Με φτερά και πούπουλα


Συνδυάστε τη συγκεκριμένη διακόσμηση, με μια φωλιά στην οποία θα τοποθετήσετε τα πασχαλινά αυγά. Για την υλοποίησή της μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αληθινά πούπουλα ή ακόμα και ψεύτικα.