Η Netflix προσθέτει κουμπί Double Thumbs Up στην πλατφόρμα της

Σου αρέσει κάτι ή το αγαπάς; Όταν αγαπάς κάτι, θέλεις να το μοιραστείς με τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σου, να μιλήσεις για αυτό στα social media και, το κυριότερο, να δεις ακόμα περισσότερο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Γι’ αυτό η Netflix ενσωματώνει στην πλατφόρμα της το νέο κουμπί Double Thumbs Up προκειμένου οι συνδρομητές να ενημερώνουν τον αλγόριθμο για τις σειρές και τις ταινίες που πραγματικά λάτρεψαν. Η νέα επιλογή εμφανίζεται σταδιακά σε όλες τις εκδόσεις της πλατφόρμες για τηλεοράσεις, web, Android και iOS.

Τα υπάρχοντα κουμπιά Thumbs Up και Thumbs Down είναι ένας καλός τρόπος για να πει κανείς στη Netflix πως νιώθει για την σειρά ή την ταινία που παρακολούθησε, προκειμένου να του εμφανίζονται πιο προσωποποιημένες προτάσεις για νέο περιεχόμενο. Παρόλα αυτά, με το Double Thumbs Up θα εκφράζεις ακόμη πιο έντονα την γνώμη σου για να βοηθάς τον αλγόρθμο να κατανοήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια τα γούστα σου.

Είναι γεγονός ότι η πλατφόρμα του Netflix έχει εμπλουτιστεί με πάρα πολύ περιεχόμενο τα τελευταία χρόνια και πιθανότατα υπάρχουν σειρές και ταινίες που ούτε καν έχεις ακούσει ποτέ για αυτές. Με το Double Thumbs Up λογικά θα βελτιωθεί κατά πολύ το σύστημα προτάσεων της πλατφόρμας, επομένως, αν πραγματικά σας άρεσε κάποιο show μη διστάσετε να το εκφράσετε με το νέο κουμπί.

Πηγή