Το WhatsApp προσθέτει νέες λειτουργίες για τα ηχητικά μηνύματα

Από το 2013, όταν και προστέθηκε για πρώτη φορά η δυνατότητα αποστολής ηχητικών μηνυμάτων στο WhatsApp, άρχισε να αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επικοινωνία μεταξύ των χρηστών στη δημοφιλή υπηρεσία. Η ομάδα ανάπτυξης αποκαλύπτει ότι σήμερα έχουμε φτάσει στο σημείο να ανταλλάσσονται καθημερινά περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια ηχητικά μηνύματα και γι’ αυτό ετοιμάζει ορισμένες νέες λειτουργίες για να τους διευκολύνει ακόμη περισσότερο.

Out of Chat Playback: Δυνατότητα να ακούς ένα ηχητικό μήνυμα όταν βρίσκεσαι έξω από τη συγκεκριμένη συνομιλία, έτσι ώστε να χρησιμοποιείς άλλες εφαρμογές ή να διαβάζεις και να απαντάς σε άλλα μηνύματα.

Pause/Resume Recording: Όταν ηχογραφείς ένα ηχητικό μήνυμα, θα μπορείς να πατήσεις παύση και να συνεχίσεις όταν είσαι έτοιμος, σε περίπτωση που κάποιος σε διακόψει ή χάσεις τον ειρμό της σκέψης σου.

Waveform Visualization: Εμφάνιση της κυματομορφής του ηχητικού μηνύματος.
Draft Preview: Δυνατότητα προεπισκόπησης του ηχητικού μηνύματος πριν το στείλεις.

Remember Playback: Εάν πατήσεις παύση κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής ενός ηχητικού μηνύματος, τότε θα μπορείς να το συνεχίσεις από εκεί που το άφησες όταν επιστρέψεις στη συνομιλία.

Fast Playback on Forwarded Messages: Επιλογή για αναπαραγωγή του ηχητικού μηνύματος σε ταχύτητα 1.5x ή 2x ακόμα και στα προωθημένα ηχητικά μηνύματα.


Οι νέες λειτουργίες θα εμφανιστούν σταδιακά σε όλους τους χρήστες και σε όλες τις εκδόσεις του WhatsApp μέσα στις επόμενες εβδομάδες.